"Це "Динамо" зламалося, але іншого не буде. Тримайтеся". Реакція соцмереж на виліт киян із Ліги Європи

"Динамо" вилетіло із групового етапу Ліги Європи вдруге в історії
Фото: EPA

Нічия "Динамо" в домашньому матчі зі швейцарським "Лугано" і виліт київської команди з Ліги Європи спричинили бурхливу реакцію соцмереж.

12 грудня "Динамо" на НСК "Олімпійський" у Києві зіграло внічию зі швейцарським "Лугано" з рахунком 1:1. Цей результат не дав змоги київській команді пробитися у плей-оф Ліги Європи. Соцмережі активно коментують виліт "Динамо" з єврокубків. "ГОРДОН" зібрав найцікавіші реакції.

Заступник головного редактора журналу "Футбол" Андрій Шахов вважає результат "Динамо" ганьбою і не знаходить виправдань.

ене в цій ситуації цікавлять не вибачення, а заходи, яких буде вжито керівництвом клубу після закінчення матчу з "Десною", – написав Шахов.

Журналіст телеканалів "Футбол 1/2" Ігор Бурбас вважає, що "Олександрія" краще виступила у Лізі Європи, ніж "Динамо". Журналіст чекає на кардинальні зміни в київській команді.

Футбольний журналіст Олександр Сажко пише: "Звісно, багато хто звинувачуватиме [нападника "Динамо" Артема] Бєсєдіна, що він дерев'яний. Але команда грає взагалі без тренера".

Спортивний журналіст Руслан Свірін пише, що йому сумно спостерігати за тим, як "Динамо" не здатне вийти із групи Ліги Європи, де в суперниках команди "нижчі за класом".

Колишній народний депутат Борислав Береза пише: "Хочу подякувати тренеру "Динамо" (Київ) за докладені ним максимальні зусилля, щоб команда вилетіла з Ліги Європи й у такий спосіб не псувала нервів уболівальникам".

Головний редактор сайта "Футбол 24" Олег Бабій вважає, що київська команда "пробила історичне дно".

"Ганьба вам – президенте, тренере, командо", – пише Бабій.

Футбольний блогер Сергій Тищенко думає, що звільнення Олександра Хацкевича після матчів із "Брюгге" було помилкою.

"Ні у плані результату, ні у плані гри "Динамо" не стало сильнішим", – вважає Тищенко.

Головний редактор сайта Tribuna.ua Олег Щербачов пропонує вибрати одного із трьох кандидатів на пост головного тренера "Динамо": Йожефа Сабо, Леоніда Буряка та Анатолія Дем'яненка.

Журналіст Сергій Чернишов іронізує: "Зате тепер "Динамо" може повністю сконцентруватися на боротьбі за третє місце в чемпіонаті".

Головний редактор офіційного сайта "Динамо" Кирило Крижановський нагадує, що київський клуб вилетів із групи Ліги Європи лише вдруге в історії.

Колишній ведучий програми "Проспорт" на телеканалі "1+1" Євген Зінченко лаконічно підсумував виступи київської команди у Лізі Європи: "Це "Динамо" зламалося, але іншого не буде. Тримайтеся".