ФІФА оштрафувала німецьких футбольних чиновників за глузування над шведською збірною

Німецька делегація одразу після інциденту попросила вибачення перед шведською командою
Фото: ЕРА

23 червня прес-секретар футбольної збірної Німеччини Ульріх Фойгт і менеджер Німецького футбольного союзу Георг Бехлау, святкуючи перемогу, вибігли до лавки національної команди Швеції та спровокували бійку. Згідно з рішенням Міжнародної федерації футболу, функціонери заплатять по €4,3 тис. штрафу.

Дисциплінарний комітет Міжнародної федерації футболу (ФІФА) оштрафував прес-секретаря збірної Німеччини Ульріха Фойгта і менеджера Німецького футбольного союзу (DFB) Георга Бехлау за неспортивну поведінку після завершення матчу зі Швецією на чемпіонаті світу у РФ. Про це 26 червня повідомила "Немецкая волна".

Функціонери заплатять по €4,3 тис. і дістануть догани. Водночас ФІФА врахувала те, що Фойгт і Бехлау одразу після інциденту попросили вибачення перед шведською командою.

DFB також оголосив, що обидва не "виконуватимуть своїх функцій усередині стадіону" під час останнього групового матчу 27 червня в Казані, у якому збірна Німеччини зустрінеться з командою Південної Кореї.

23 червня після переможного гола півзахисника німецької команди Тоні Крооса у ворота збірної Швеції на 95-й хвилині Бехлау і Фойгт вибігли до лавки суперників, бурхливо жестикулюючи, аплодуючи і стрясаючи кулаками, що спровокувало бійку.