Гравець збірної України забив четвертий гол у чемпіонаті Італії

Маліновський (ліворуч) забив п'ять голів поточного сезону
Фото: EPA

Український півзахисник італійської "Аталанти" Руслан Маліновський відзначився забитим голом у 26-му турі чемпіонату Італії.

Український півзахисник "Аталанти" Руслан Маліновський відзначився голом у грі 26-го туру чемпіонату Італії проти "Лечче", пише офіційний сайт "Аталанти".

Маліновський вийшов на поле на 69-й хвилині матчу, рахунок був 5:2 на користь його команди. На 90+1-й хвилині українець дальнім ударом забив гол і встановив остаточний рахунок у грі – 7:2.

Відео голу можна подивитися за посиланням.

У грі "Лечче" – "Аталанта" взяв участь ще один гравець збірної України. Євген Шахов вийшов на поле на 63-й хвилині поєдинку у складі "Лечче", результативними діями не відзначився.

Це четвертий гол Маліновського в чемпіонаті Італії у 22 матчах. Усього поточного сезону українець узяв участь у 30 іграх команди, забив п'ять голів і віддав три результативні передачі.

Після 26 турів "Аталанта", у якій виступає Маліновський, посідає четверте місце в турнірній таблиці Серії А і має в активі 48 очок. "Лечче", у якому виступає Шахов, на 16-й позиції із 25 балами.