"Ярмоленко був найнебезпечнішим гравцем "Вест Гема". Британська преса про гру українця проти "Манчестер Юнайтед"

Ярмоленко забив другий гол за "Вест Гем" у сезоні
Фото: EPA

Спортивні видання Англії відзначили гру українського півзахисника "Вест Гема" Андрія Ярмоленка у матчі проти "Манчестер Юнайтед".

Британські спортивні видання зазначають, що український півзахисник Андрій Ярмоленко був одним із найкращих гравців на полі в матчі між "Вест Гемом" і "Манчестер Юнайтед".

22 вересня відбувся матч шостого туру чемпіонату Англії між "Вест Гемом" і "Манчестер Юнайтед". В основному складі команди з Лондона вийшов український півзахисник Андрій Ярмоленко, який провів на полі 89 хвилин. "Вест Гем" здобув перемогу з рахунком 2:0, а перший гол на 44-й хвилині забив українець.

ВВС назвала Ярмоленка найкращим гравцем матчу "Вест Гем" – "Манчестер Юнайтед".

"Ярмоленко був найнебезпечнішим гравцем "Вест Гема", він завдав більше ударів по воротах, ніж будь-який інший гравець (три) і вирізнявся невтомною роботою".

Також видання зазначає, що "українець ледь не створив другого голу "молотків" у другій половині другого тайму, але Філіпе Андерсон пробив просто у воротаря з гострого кута".

Статистичний портал Squawka поставив Ярмоленку одну з найвищих оцінок за матч – 8. Стільки само балів дали Філіпе Андерсону, Марку Ноблу і Деклану Райсу.

Зображення: squawka.com

Squawka зазначає, що "коли на полі Ярмоленко, "Вест Гем" грає краще".

"Чудовий контроль і завершення у виконанні Ярмоленка. Українець був одним із небагатьох гравців на полі, які показали футбольний інтелект і гарний рух без м'яча", – додає видання.

Ресурс Daily Mail поставив Ярмоленку оцінку 7,5 бала. Більше тільки в капітана команди Марка Нобла – 8.

Скріншот: DailyMail

Видання вказує на "футбольний інтелект і винахідливість Андрія Ярмоленка та Філіпе Андерсона".

"Філіпе Андерсон віддав пас на українця. Той мав швидко обробити м'яч і завдати удару. Ярмоленко впорався з обома завданнями, змістився в центр, чим вивів Гаррі Магвайра з рівноваги, а потім завдав точного удару низом під дальню штангу", – описує гол українця DailyMail.

Сайт Sky Sports поставив Ярмоленку другу найвищу оцінку в матчі – 8. Стільки само у воротаря команди Лукаша Фаб'янського й автора другого гола Аарона Крессвелла. Найкращим гравцем матчу визнано Марка Нобла.

Скріншот: SkySports

Також видання надало статистичні дані дій українця в матчі проти "Манчестер Юнайтед". Ярмоленко завдав трьох ударів, кожен із них влучив у стулку воріт. Також в активі українця одна важлива передача. Ярмоленко протягом 89 хвилин гри зустрівся з м'ячем 51 раз, віддав 38 передач із точністю 84,2%.

Скріншот: SkySports

Видання Mirror включило Ярмоленка до символічної збірної туру. Українець потрапив в один список із такими гравцями, як Кевін Де Брюйне з "Манчестер Сіті" і Ніколя Пепе з "Арсеналу".

Ресурс пише, що "Ярмоленко знову почувається новачком "Вест Гема".

"Пропустивши велику частину минулого сезону, Ярмоленко в першому таймі забив гол, вийшовши з тупикової ситуації. Забивши два голи в чотирьох іграх нового сезону, Ярмоленко знову близький до своєї руйнівної форми", – пише Mirror.

Видання Independent оцінило гру Ярмоленка в 7 балів. Така оцінка переважає серед гравців "Вест Гема". Більше лише в Аарона Крессвелла.

Ресурс зазначає, що "якщо Ярмоленко продовжить так і далі, то може стати великим гравцем для "Вест Гема" цього сезону".

"Мало хто сумнівається в таланті Андрія Ярмоленка. Якщо в нього є час і простір, він часто безжалісний і здатний створювати блискучі моменти. Це те, що він зробив у матчі проти "Манчестер Юнайтед", чудово забивши у нижній кут", – додає Independent.

Гру Ярмоленка оцінили й уболівальники "Вест Гема", які в голосуванні в акаунті клуба у Twitter обрали українця найкращим гравцем матчу проти "Манчестер Юнайтед".

Сам клуб також виділив півзахисника збірної України, показавши, що Ярмоленко не тільки добре грає в нападі, але й відпрацьовує в захисті.

Наступний матч "Вест Гем" проведе проти "Оксфорд Юнайтед" у Кубку ліги. Поєдинок відбудеться 25 вересня о 21.45.