"Ярмоленко має значний вплив на гру "Вест Гема". Британська преса про гру українця проти "Борнмута"

Ярмоленко забив три голи за "Вест Гем" у новому сезоні
Фото: West Ham United / Twitter

Спортивні видання Англії відзначили гру українського півзахисника "Вест Гема" Андрія Ярмоленка в матчі сьомого туру чемпіонату Англії проти "Борнмута".

Британські спортивні видання зазначають, що український півзахисник Андрій Ярмоленко був найкращим гравцем матчу між "Борнмутом" і "Вест Гемом".

28 вересня відбувся матч сьомого туру чемпіонату Англії, у якому "Борнмут" приймав "Вест Гем". У складі гостей весь поєдинок на полі провів український півзахисник Андрій Ярмоленко. Команди зіграли внічию 2:2, а українець відкрив рахунок у матчі на 10-й хвилині. Ярмоленко забив у другому матчі чемпіонату Англії поспіль, у минулому турі гравець збірної України допоміг "Вест Гему" перемогти "Манчестер Юнайтед" із рахунком 2:0.

BBC у другому турі поспіль назвала Ярмоленка найкращим гравцем матчу за участю "Вест Гема". Минулого тижня українець став man of the match поєдинку з "Манчестер Юнайтед", а цього разу – із "Борнмутом".

Видання пише, що "Ярмоленко був найнебезпечнішим гравцем "Вест Гема", навіть коли команда віддала ініціативу".

"Українець забив у другому турі поспіль і знову показав, що може бути рушійною силою, яка здатна утримати "Вест Гем" у зоні єврокубків", – пише BBC.

Ресурс Daily Mail також вважає Ярмоленка найкращим гравцем матчу, видання поставило українцю найвищу оцінку на дві команди – 8.

Скріншот: dailymail.co.uk

Daily Mail зазначає, що "Ярмоленко набуває вигляду культового героя "Вест Гема".

"Українець забив чудовий гол. Перехитрив Натана Аке і пробив воротаря Аарона Рамсдейла. Ярмоленко мав великий вплив і на другий гол команди. Це саме те, чого очікували від українця, коли він перейшов з "Боруссії" у "Вест Гем", – пише видання.

Ресурс The Guardian пише, що "Ярмоленко має значний вплив на гру "Вест Гема".

"Українець дає команді ще один елемент класу в атакувальній третині поля, де в головного тренера вже є безліч варіантів", – пише видання.

Сайт Sky Sports теж називає гравцем матчу Андрія Ярмоленка. Українцю поставили оцінку 8 від ресурсу.

Скріншот: skysports.com

Сайт телеканала Sky Sports пише, що "Ярмоленко надолужує згаяний час".

"Українець відзначився виконавською майстерністю, коли забивав перший гол своєї команди, який став копією голу Ярмоленка у ворота "Манчестер Юнайтед". Ексгравець "Динамо" також зіграв свою роль у другому забитому м'ячі, коли "Вест Гем" зрівняв рахунок", – додає сайт телеканала.

Також Sky Sports надав статистичні дані дій українця в матчі проти "Борнмута". Ярмоленко зробив два удари, один раз влучивши у площину воріт. Також в активі українців дві головні передачі. Ярмоленко протягом 90 хвилин гри зустрівся із м'ячем 54 рази, віддав 43 передачі з точністю 90,7%.

Скріншот: skysports.com

Ресурс The Telegraph пише, що "29-річний Ярмоленко після відновлення від травми демонструє мотивацію 19-річного футболіста".

"Вест Гем", натхненний грою Андрія Ярмоленка, зміг відігратися у грі проти "Борнмута" і довести безпрограшну серію до шести матчів", – пише The Telegraph.

Гру вінгера збірної України оцінив і офіційний сайт "Вест Гема", який закликає людей не сумніватися в тому, що "Ярмоленко – топ-гравець".

"Це гравець, ліва нога якого є однією з найсмертоносніших у світовому футболі, але суперники "Вест Гема" із запізненням виявляють це", – пише офіційний сайт лондонського клубу.

Уболівальники "Вест Гема" другий тиждень поспіль визнають Ярмоленка найкращим гравцем матчу завдяки голосуванню на офіційному акаунті клубу у Twitter. 66% респондентів віддали голос за українця. На другому місці Деклан Райс, який здобув 22% голосів.

Після семи турів чемпіонату Англії "Вест Гем" посідає п'яте місце в турнірній таблиці АПЛ.

Наступний матч команда Андрія Ярмоленка проведе 5 жовтня проти "Крістал Пелас" у межах восьмого туру АПЛ.