"Манчестер Сіті" – "Шахтар". Де й коли дивитися матч Ліги чемпіонів

"Шахтар" зіграє проти "Манчестер Сіті" на виїзді
Фото: EPA

26 листопада о 22.00 у Манчестері (Англія) на стадіоні "Етіхад" відбудеться матч п'ятого туру групового етапу Ліги чемпіонів між "Манчестер Сіті" й донецьким "Шахтарем".

Донецький "Шахтар" зіграє проти "Манчестер Сіті" у п'ятому турі групового етапу Ліги чемпіонів. Поєдинок розпочнеться 26 листопада о 22.00 на стадіоні "Етіхад" у Манчестері.

У прямому ефірі поєдинок покаже телеканал "Футбол 1". Видання "ГОРДОН" проведе текстову онлайн-трансляцію гри.

Матч п'ятого туру групового етапу Ліги чемпіонів між українським та англійським клубами обслуговуватиме словенська бригада арбітрів на чолі зі Славко Винчичем.

"Шахтар" і "Манчестер Сіті" п'ять разів зустрічалися в офіційних матчах, чотири перемоги здобула англійська команда й один раз виграли "гірники". Поєдинок першого туру Ліги чемпіонів 2019/20 між цими командами завершився з рахунком 3:0 на користь "Манчестер Сіті".

Після чотирьох турів групового етапу Ліги чемпіонів "Шахтар" посідає друге місце у групі C і має в активі п'ять очок. Суперник "гірників" із 10 пунктами посідає перше місце.

Букмекери вважають "Манчестер Сіті" фаворитом матчу. Авторитетна британська контора William Hill приймає ставки на успіх англійців із коефіцієнтом 1,15. На те, що переможе "Шахтар", можна поставити з коефіцієнтом 17, на нічию – 7,5.

У своєму останньому матчі "Шахтар" обіграв "Львів" із рахунком 4:1 у межах 15-го туру УПЛ. "Манчестер Сіті" у 13-му турі чемпіонату Англії переміг "Челсі" з рахунком 2:1.