"Мені пофіг, хто що на мене каже". Усик заявив, що не знає, хто такі сепаратисти

Усик заявив, що авторів критичних заяв потрібно пробачити
Фото: ЕРА

На критичні заяви потрібно відповідати любов'ю і прощенням, уважає український боксер Олександр Усик. Так він прокоментував те, що його називають сепаратистом.

Український боксер, абсолютний чемпіон світу у важкій вазі Олександр Усик заявив, що не звертає уваги на тих, хто називає його сепаратистом. Про це він повідомив в інтерв'ю, яке було опубліковано 5 грудня на YouTube-каналі USYK17.

"Хто такий сепаратист? Це зрадник якийсь, так? Узагалі не звертаю на це уваги. Із двох, можливо, причин. По-перше, мені взагалі пофіг, хто щось там на мене каже. От я знаю, що мені треба робити, я знаю своє коло спілкування, я знаю, хто мене підтримує, я знаю, хто за мене. А друге – це сутність людей, вони хочуть зачепити словом, вони хочуть мене якось обізвати, щоб я, можливо, теж у відповідь на них щось сказав. Але мене віра з дитинства вчить, Євангеліє, Біблія, що ну не можна відповідати на зло злом", – сказав він.

За словами боксера, відповідати потрібно любов'ю і прощенням.

"Ми ж не знаємо, може, він образився там на щось. Або щось не сподобалося в мені. Пробачити його треба, але ніяк не ганити", – уважає Усик.

Після анексії Криму Росією боксер із Сімферополя Усик уникає прямої відповіді на питання: "Чий півострів?". У липні 2016 року він заявив: "Крим – це Крим". У вересні 2018 року Усик відповів, що Крим – "Божий".