Помилка Льоріса. Воротар збірної Франції на останніх секундах матчу зі шведами віддав пас супернику, який забив із центру поля. Відео

Вирішальний м'яч Льоріс пропустив на третій компенсованій хвилині матчу
Фото: ЕРА

Футбольна збірна Франції програла збірній Швеції у відбірному матчі чемпіонату світу 2018 року через помилку свого воротаря Уго Льоріса. На третій компенсованій хвилині поєдинку, за рахунку 1:1, він невдало вибив м'яч, і гравець шведської збірної Оле Тойвонен ударом майже з центру поля зробив рахунок 2:1. Відео моменту розміщене в YouTube-акаунті користувача ЖИЗНЬ ФУТБОЛ. Сайт ФІФА пише, що "під час не найбільш видовищного матчу" між лідерами групи А "французи були трохи ближчими до перемоги".

Поєдинок Швеція – Франція відбувся 9 червня. Перемога з рахунком 2:1 дала змогу шведам очолити турнірну таблицю групи А. Тепер у шведів і французів по 13 очок після шести матчів, але у Франції гірша різниця забитих і пропущених м'ячів.

Фінальна частина чемпіонату світу з футболу пройде в Росії з 14 червня до 15 липня 2018 року. Матчі турніру планують зіграти в Москві, Калінінграді, Санкт-Петербурзі, Волгограді, Казані, Нижньому Новгороді, Самарі, Саранську, Ростові-на-Дону, Сочі та Єкатеринбурзі.