У брестському "Динамо" спалах COVID-19. Хворобу підтвердили в українців Мілевського, Хачеріді й Нойока

Мілевський 3 червня провів повний матч зі "Смолевичами" після того, як у команді стався спалах COVID-19
Фото: timi1010 / Instagram

Троє українських футболістів – Артем Мілевський, Євген Хачеріді та Олександр Нойок – заразилися коронавірусною інфекцією, Нойок перебуває в лікарні, повідомляє Tribuna.

У брестському "Динамо" стався спалах COVID-19, захворіло 15 осіб, із них 10 – футболісти. Про це 5 липня повідомляє Tribuna.

Серед хворих футболістів троє українців – Артем Мілевський, Євген Хачеріді та Олександр Нойок. Ще п'ятеро заражених – серед працівників клубу.

Видання, посилаючись на джерела, зазначає, що Нойок перебуває в лікарні.

Телеканал "Футбол" 3 липня повідомляв, що Мілевський провів повний матч зі "Смолевичами" після того, як у команді стався спалах COVID-19. На той момент Нойок та Хачеріді опинилися поза заявкою на матч через підозру на коронавірусну інфекцію.

Спалах коронавірусної інфекції COVID-19 виник наприкінці 2019 року в Китаї. 11 березня 2020 року Всесвітня організація охорони здоров'я оголосила поширення коронавірусу пандемією.

За даними американського Університету Джонса Гопкінса, загальна кількість інфікованих у світі перевищила 11,4 млн, із них більш ніж 6,17 млн одужало, а понад 534,2 тис. померло.