Двоє українських футболістів потрапили до списку 50 молодих талантів Європи

Захисник "Динамо" Забарний увійшов до списку 50 молодих талантів Європи
Фото: Illiazabarnyi / Instagram
До переліку 50 найкращих молодих гравців Європи за версією УЄФА увійшли 19-річний воротар "Шахтаря" Анатолій Трубін і 18-річний захисник "Динамо" Ілля Забарний.

Союз європейських футбольних асоціацій УЄФА склав список із 50 найкращих молодих гравців континенту. До нього, зокрема, увійшли українці, воротар "Шахтаря" Анатолій Трубін і захисник "Динамо" Ілля Забарний.

На думку УЄФА, п'ятдесят футболістів, занесених до списку, "мають підірвати 2021 рік".

"Центральний захисник [Забарний] дебютував за "Динамо" у вересні. Від дзвінка до дзвінка провів усі дев'ять матчів у Лізі чемпіонів (включно із кваліфікацією). Узяв участь у трьох осінніх зустрічах збірної України в Лізі націй", – розповіли в УЄФА про 18-річного футболіста.

19-річного Трубіна охарактеризували, як "високого воротаря з чудовою реакцією". Він вийшов в основному складі на п'ять матчів "Шахтаря" на груповому етапі Ліги чемпіонів і в трьох із них не пропустив, ідеться в повідомленні.

Наймолодший футболіст у списку – 16-річний німець із камерунським корінням Юссуфа Мукоко.

Форвард дортмундської "Боруссії" – наймолодший дебютант в історії Ліги чемпіонів, наймолодший гравець і автор гола в історії чемпіонатів Німеччини, розповіли в УЄФА.