Єгипетський юрист хоче відсудити в капітана "Реала" Рамоса €1 млрд за травму форварда "Ліверпуля" Салаха

Рамоса має бути покарано, уважає єгипетський юрист
Фото: EPA

Адвокат Бассем Вахба заявив, що футболіст мадридського "Реала" Серхіо Рамос навмисно травмував єгипетського нападника Мохаммеда Салаха у фіналі Ліги чемпіонів.

Захисник мадридського "Реала" Серхіо Рамос навмисно травмував форварда англійського "Ліверпуля" і збірної Єгипту Мохаммеда Салаха, і його мають юридично покарати. Про це в ефірі єгипетського телеканала Sada El-Balad заявив адвокат Бассем Вахба.

Він оцінив фізичні і психологічні страждання, яких заподіяв Рамос Салаху, його рідним, фанатам і всьому єгипетському народу, в €1 млрд.

Юрист повідомив, що подав позов у суд, а також скаргу у ФІФА. Вахба переконаний, що діє відповідно до норм міжнародного спортивного права.

На 30-й хвилині фінального матчу Ліги чемпіонів у Києві 26 травня Салах покинув поле через травму, яку дістав після зіткнення з Рамосом. У підсумку перемогли іспанці з рахунком 3:1.

Міністр спорту Єгипту Халед Абд Ель-Азіз повідомив, що в Салаха діагностували розтягнення зв'язок плечового суглоба. Його відновлення займе щонайменше два тижні.

27–28 травня більше ніж 300 тис. осіб підписало петицію з вимогою до УЄФА та ФІФА покарати капітана мадридського "Реала" Рамоса за "умисне завдання травми" Салаху.

Рамос у своєму Twitter побажав Салаху якнайшвидшого одужання. "Іноді футбол демонструє свою негативну сторону. Але насамперед ми – професіонали", – написав захисник.