Матч "Динамо" (Київ) – АЗ не переноситимуть з України

Матч проведуть без глядачів на трибунах
Фото: fcdynamo.kiev.ua

Перший поєдинок київського "Динамо" в новому розіграші Ліги чемпіонів проти нідерландського АЗ проведуть 15 вересня на НСК "Олімпійський".

Матч "Динамо" (Київ) – АЗ у межах третього кваліфікаційного раунду Ліги чемпіонів не переноситимуть з України. Про це повідомляє офіційний сайт київського клубу.

У ЗМІ та соціальних мережах поширювали інформацію, що поєдинок може відбутися на нейтральній території через те, що уряд Нідерландів заніс Україну в "червону" зону з розповсюдження коронавірусу.

Як підкреслила пресслужба "Динамо", УЄФА вже затвердив дати і час початку матчів третього кваліфікаційного раунду Ліги чемпіонів. Тому відомостей про ймовірну зміну місця проведення гри не підтвердили.

Поєдинок відбудеться у вівторок, 15 вересня, на столичному НСК "Олімпійський". Початок гри – о 20.00.

Матч проведуть без глядачів на трибунах.

У разі успіху кияни вийдуть у раунд плей-оф, який відбудеться за класичною схемою із двох матчів – вдома і на виїзді. За право зіграти у груповому етапі ЛЧ їм доведеться поборотися з переможцем пари "Гент" – "Рапід". У разі поразки в поєдинку з АЗ "Динамо" продовжить єврокубковий сезон у груповому етапі Ліги Європи.