На футбольному турнірі у Франції олімпійська збірна України виграла три матчі поспіль

Матч відбувався у Фос-сюр-Мер
Фото: uaf.ua

8 червня в місті Фос-сюр-Мер на півдні Франції олімпійська збірна України (U23) у третьому турі групи міжнародного турніру Tournoi Maurice Revello із рахунком 2:0 обіграла збірну Панами (U23). Про це проінформувала Українська асоціація футболу.

Збірна України забила обидва м'ячі протягом чотирьох хвилин: на 62-й відзначився Назар Волошин ("Динамо", Київ), а на 66-й – Єгор Ярмолюк ("Брентфорд", Англія).

У своїй групі українці лідирують, не пропустивши жодного гола й вигравши три поєдинки поспіль. Раніше були переможені Індонезія (3:0) та Італія (4:0).

Наступний матч на Tournoi Maurice Revello олімпійська збірна України зіграє 10 червня проти Японії (поєдинок розпочнеться о 15.30). Щоб виграти групу й боротися за перемогу в турнірі (у фіналі), українцям досить не програти японцям.

Загалом у турнірі бере участь 10 збірних, їх розбили на дві групи.

Таблиця: uaf.ua

Контекст:

Олімпійський футбольний турнір відбудеться із 24 липня до 9 серпня в семи містах Франції: у Парижі, Марселі, Ліоні, Бордо, Сент-Етьєні, Ніцці й Нанті. 

Збірна України, одна із 16 учасниць футбольного турніру, потрапила у групу В разом з Аргентиною, Марокко й Іраком. Свої поєдинки у груповому турнірі Олімпіади 2024 підопічні Ротаня гратимуть 24-го, 27-го і 30 липня.