На турнірі WTA в Цинциннаті у третє коло пробилося дві українки, вони зіграють із тенісистками із трійки найкращих

Боротьбу в Цинциннаті продовжують дві українки із чотирьох, які стартували
Фото: pixabay.com

У третє коло тенісного турніру Cincinnati Open із серії WTA 1000, який проводять у США, пробилися українки Марта Костюк й Еліна Світоліна. Про це повідомляє сайт WTA.

Перша ракетка України і 21-ша у світовому рейтингу Костюк грала 14 серпня проти Лулу Сунь із Нової Зеландії (64-та у світовому рейтингу) і перемогла 6:3, 7:5.

"Великий теніс України" зазначає, що ця перемога стала для українки 20-ю на турнірах WTA 1000 загалом і восьмою – цьогоріч.

15 серпня грала у другому колі турніру в Цинциннаті Світоліна (29-та ракетка світу), її суперницею була Джесіка Боусас Манейро з Іспанії (91-ша в рейтингу WTA), підсумок поєдинку – 6:4, 6:1 на користь українки.

У третьому колі в Цинциннаті Світоліна зіграє вперше з 2019 року, пише ВТУ.

Наступними суперницями українок стануть лідерки світового тенісу. Костюк зіграє проти першої ракетки світу Іги Свьонтек із Польщі, а Світоліна – проти білоруски Арини Соболенко, яка виступає в нейтральному статусі.

В основній сітці одиночного розряду стартували чотири українки, але в першому колі програли і Даяна Ястремська (чешці Кароліні Мучевій 6:7, 2:6), і Ангеліна Калініна (данці Каролін Возняцкі 2:6, 4:6).