Ребров заявив, що був би щасливий очолити збірну України, але пов'язаний контрактом із клубом

Ребров запевнив, що готовий тренувати збірну України
Фото: نادي العين لكرة القدم / Facebook
Головний тренер ФК "Аль-Айн" з Об'єднаних Арабських Еміратів Сергій Ребров заявив, що був би щасливий очолити національну збірну України з футболу, але поки має дотримуватися чинного контракту з клубом. Реброва 12 серпня процитувала пресслужба "Аль-Айна".

"Безперечно я був би щасливим, якби взявся тренувати збірну своєї країни, але у мене є контракт, і у разі, якщо клуб вирішить, що я маю піти, то я обов'язково візьму на себе завдання тренувати національну команду моєї країни", – зазначив Ребров.

Контекст:

ЗМІ називали 47-річного Реброва головним претендентом на посаду тренера збірної України після того, як Андрій Шевченко завершив контракт з Українською асоціацією футболу (УАФ).

Президент УАФ Андрій Павелко 6 серпня заявив, що збірну очолить український тренер.

Мирон Маркевич, який був головою комітету національних збірних команд УАФ із липня 2016 року, повідомив 7 серпня, що завершує роботу у футбольній асоціації. За його словами, новим тренером національної футбольної команди стане Ребров.

Планували, що нового тренера збірної призначать на виконкомі УАФ 9 серпня, але на засіданні комітету обговорили тільки кандидатури. Наступне засідання виконкому УАФ мало відбутися сьогодні, але його перенесли на 17 серпня.

Ребров підписав контракт із "Аль-Айном" 6 червня. ЗМІ повідомляли, що у тренера є проблеми з тим, щоб розірвати угоду із цим клубом.

Якщо Ребров не зможе домовитися з "Аль-Айном", національну команду, ймовірно, очолить тренер юнацьких збірних країни Олександр Петраков. Він – другий у списку кандидат, зазначали ЗМІ.