"Швеція двічі показала, що вона наш друг. Віримо, що завтра буде втретє". Зеленський пожартував про Євро 2020. Відео

Зеленський: Хто сильніший – ми з вами знаємо

Скріншот: Офіс Президента України / Facebook
Президент України Володимир Зеленський на урочистому засіданні Верховної Ради з нагоди 25-ї річниці ухвалення Конституції України пожартував про участь збірної України на чемпіонаті Європи з футболу.

Про це повідомляє кореспондент видання "ГОРДОН".

Зеленський розповів, що Швеція передала Україні три копії Конституції авторства українського гетьмана Пилипа Орлика, і підтвердив, що оригінал документа доправлять до Києва до Дня незалежності.

"Хочу подякувати нашим шведським партнерам. За останній місяць, враховуючи Євро 2020 року, Швеція вже вдруге показує, що є нашим великим другом. Ми віримо, що і завтра вона втретє покаже, як сильно любить Україну. Я насправді пожартував, я всім бажаю завтра успіху і нехай переможе сильніший, але хто сильніший – ми з вами знаємо", – додав він.

Контекст:

Збірна України з футболу вперше в історії подолала груповий етап чемпіонату Європи і вийшла у плей-оф турніру завдяки перемогам збірних Іспанії та Швеції. За підсумками третього матчу групи С на Євро 2020 українська збірна посіла третє місце, маючи в активі три очки.

Поєдинок України в 1/8 відбудеться 29 червня в Глазго (Шотландія) на стадіоні "Гемпден Парк". Команда Андрія Шевченка зустрінеться зі збірною Швеції.