Тенісистка з РФ про допінг Крушельницького: Чому ніхто навіть не заїкнувся, що чувак дійсно зжер ці таблетки?

Тенісистка припускає, що Крушельницький сам міг прийняти допінг
Фото: ЕРА

У спробах виправдати російського керлінгіста Олександра Крушельницького, у допінг-пробах якого виявили мельдоній, треба перестати конкурувати з казкарем Гансом Крістіаном Андерсеном, зазначила тенісистка з РФ Анна Чакветадзе.

Російський керлінгіст Олександр Крушельницький, у допінг-пробах якого на Олімпіаді в Пхьончхані виявили заборонену речовину мельдоній (мілдронат), міг усвідомлено приймати допінг. Таку думку в Instagram висловила спортивний коментатор, колишня професійна тенісистка з РФ Анна Чакветадзе.

"Розглядають, зазвичай, кілька варіантів: замовили, підсипали, ревнували дружину. Але чому ніхто навіть не заїкнувся про те, що, мовляв, так і так, чувак дійсно взяв і зжер ці надзвичайно відомі вже у всьому світі таблетки мілдронату?! Чому завжди винні всі навколо і навіщо постійно шукати відповідальних за свої помилки й промахи? Може, йому уві сні через трубку вкачали?" – написала вона.

За словами тенісистки, треба перестати конкурувати з казкарем Гансом Крістіаном Андерсеном.

"Пора прокинутися й перестати наминати за обидві щоки заборонені пілюльки. Ну, а якщо не тягнеш, значить, пора згортатися, а не підставляти тих, хто буде, ухиляючись, як вуж на сковорідці, очищати твою заплямовану репутацію", – заявила Чакветадзе.

18 лютого джерела видання "Спорт-Экспресс" повідомили, що в допінг-пробі російського керлінгіста, бронзового призера Олімпіади 2018 у Пхьончхані Олександра Крушельницького могли виявити сліди мельдонію.

19 лютого "Чемпионат" із посиланням на власні джерела поінформував, що допінг-проба В підтвердила наявність в організмі спортсмена слідів мельдонію.

У Міжнародному олімпійському комітеті заявили, що переглянуть позицію Росії в разі підтвердження допінг-проби росіянина Крушельницького.

20 лютого в Олімпійському комітеті РФ підтвердили, що допінг-проба В Крушельницького дала позитивний результат. Комітет ініціював розслідування. Крушельницький стверджує, що ніколи не використовував заборонених препаратів.

Спортсмен 21 лютого заявив, що відмовився від розгляду в Спортивному арбітражному суді (CAS).