Бойовики "ЛНР" заявили, що затримали українського диверсанта, який планував теракт

Бойовики стверджують, що затриманий планував теракт "за завданням українських спецслужб"
Скріншот: Луганский Информационный Центр / YouTube

У терористичній організації "ЛНР" заявили, що затримали "українського диверсанта" Руслана Донича, який "за завданням українських спецслужб" намагався скоїти терористичний акт у ресторанному комплексі "Дружба" в окупованому Луганську.

Бойовики "ЛНР" заявили, що затримали в окупованому Луганську українського диверсанта. Про це повідомляє підконтрольний сепаратистам "Луганский информационный центр".

"Співробітники "МДБ ЛНР" затримали українського диверсанта, який планував здійснити терористичний акт у ресторанному комплексі "Дружба" в Луганську", – пише видання.

Бойовики стверджують, що затриманий планував теракт "за завданням українських спецслужб", а об'єктом повинні були стати "іноземні особи" і мирні громадяни.

"Затриманим є громадянин України, раніше судимий за розбій і пограбування, Руслан Донич. У лютому поточного року він був завербований спецслужбами України і перекинутий у місто Луганськ для виконання поставлених йому завдань", – повідомляє видання.

Бойовики стверджують, що спробу теракту припинили, проте Донич утік. Його було затримано під час "спланованої спецоперації".

Відео: Луганский информационный центр / YouTube

Збройний конфлікт на сході України триває з квітня 2014 року. Бойові дії відбуваються між Збройними силами України та проросійськими бойовиками, які контролюють частину Донецької і Луганської областей.