Бойовики на Донбасі поранили одного українського військового – штаб ООС

Сили ООС відкривали по бойовиках вогонь у відповідь
Фото: depositphotos.com

Від початку доби 20 травня збройні формування РФ на Донбасі 14 разів порушили режим припинення вогню, повідомляє штаб операції Об'єднаних сил.

Унаслідок обстрілів російських бойовиків на Донбасі один український військовий дістав поранення. Про це 20 травня у Facebook повідомляє штаб операції Об'єднаних сил.

Зазначено, що від початку доби збройні формування РФ 14 разів порушили режим припинення вогню.

Противник використовував міномети калібрів 120 мм і 82 мм, а також гранатомети різних систем, великокаліберні кулемети і стрілецьку зброю.

Зокрема, російські окупанти відкривали вогонь біля Павлополя, Красногорівки, Пісків, Оріхового, Шумів, Південного, Старогнатівки, двічі поруч із Кам'янкою і тричі біля Богданівки. По околицях Кримського противник вів вогонь зі станкових протитанкових гранатометів.

Сили ООС відкривали по бойовиках вогонь у відповідь.

2014 року, відразу після анексії Криму, Росія розпочала збройну агресію на сході України. Бойові дії відбуваються між Збройними силами України з одного боку та російською армією і підтримуваними Росією бойовиками, які контролюють частину Донецької та Луганської областей, – з іншого. Офіційно РФ не визнає свого вторгнення в Україну, незважаючи на факти й докази, які демонструє українська сторона.