Бойовики шість разів порушили режим припинення вогню – штаб операції Об'єднаних сил

Протягом минулої доби жоден військовослужбовець Об'єднаних сил не постраждав
Фото: ЕРА (архів)

29 грудня бойовики на Донбасі обстріляли Залізне, Новомихайлівку, Опитне, Гнутове і Водяне. Забороненого Мінськими угодами озброєння не використовували, повідомили у прес-центрі операції Об'єднаних сил.

Упродовж минулої доби на Донбасі жоден український військовий не загинув і не дістав поранень. Про це повідомляє прес-центр операції Об'єднаних сил у Facebook.

29 грудня бойовики шість разів порушили режим припинення вогню. Бойовики обстріляли Залізне, Новомихайлівку, Опитне, Гнутове і Водяне. Забороненого Мінськими угодами озброєння не використовували.

"Протягом минулої доби жоден військовослужбовець Об'єднаних сил не постраждав. Підрозділи Об'єднаних сил у відповідь на провокації противника застосовували чергові вогневі засоби", – повідомили в ООС.

За даними розвідки, протягом доби було ліквідовано трьох бойовиків, ще троє дістали поранення.

У квітні 2014 року на сході України почався збройний конфлікт. Бойові дії відбуваються між Збройними силами України та проросійськими бойовиками, які контролюють частину Донецької і Луганської областей.

У зоні конфлікту періодично оголошують перемир'я. Останнє, за результатами переговорів у Мінську, почалося з 00.00 29 грудня за київським часом.