Мати Агєєва розповіла про ще одного росіянина, який загинув на Донбасі. Відео

Мати Агєєва визнала, що на Донбасі воюють громадяни РФ
Фото: ssu.gov.ua
Мати російського військовослужбовця Віктора Агєєва Світлана заявила, що їй відомо про інших громадян РФ, які воювали в Україні. За її словами, вона знає жінку, чия дитина загинула на Донбасі. Відео опублікувала прес-служба СБУ в YouTube. 22 липня Світлана Агєєва зустрілася у Старобільську Луганської області зі своїм сином.

25 червня штаб АТО повідомив, що військовослужбовці Збройних сил України ліквідували в Луганській області диверсійно-розвідувальну групу противника. Зокрема, було затримано російського контрактника Агєєва.

Світлана Агєєва в інтерв'ю виданню "ГОРДОН" сказала, що востаннє спілкувалася із сином телефоном 30 травня. Сам російський контрактник заявив, що перебував у Луганській області з березня.

Мати Агєєва розповіла, що військове відомство РФ заперечує, що її син є військовослужбовцем, і вона не підозрювала, що син перебуває в Україні.

12 липня було оприлюднено звернення Агєєвої до президента України Петра Порошенка, в якому вона просить помилувати її сина. 21 липня вона в супроводі журналіста "Новой газеты" Павла Канигіна приїхала до України.

22 липня голова СБУ Василь Грицак повідомив, що в Старобільську Луганської області проходить зустріч Агєєва з матір'ю. Грицак закликав Світлану Агєєву після зустрічі із сином звернутися до президента РФ Володимира Путіна з проханням про звільнення всіх українських заручників, яких утримують бойовики.