На Донбасі 20 жовтня поранено одного українського військового – штаб операції Об'єднаних сил

На Донбасі за добу поранено одного українського військовослужбовця
Фото: EPA

З опівночі до 18.00 20 жовтня бойовики на Донбасі сім разів відкривали вогонь, водночас один раз застосували протитанкову керовану ракету, повідомили у штабі операції Об'єднаних сил.

Одного українського військового було поранено на Донбасі 20 жовтня. Про це у Facebook повідомив прес-центр штабу операції Об'єднаних сил.

З опівночі до 18.00 20 жовтня бойовики сім разів відкривали вогонь, один раз застосували протитанкову керовану ракету.

"Крім того, ворог відкривав прицільний вогонь із гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї по позиціях Об'єднаних сил у районі населених пунктів Шуми, Мар'їнка, Гнутове і Широкине. Внаслідок обстрілів російських окупантів, на жаль, поранено одного українського військовослужбовця", – повідомили у штабі.

У квітні 2014 року на сході України почався збройний конфлікт. Бойові дії відбуваються між Збройними силами України та проросійськими бойовиками, які контролюють частину Донецької і Луганської областей.

Із 29 серпня у зв'язку з початком навчального року на Донбасі розпочалося чергове перемир'я, але бойовики його не дотримуються. Попередні спроби налагодити режим припинення вогню також зазнавали невдачі.