На Донбасі сьогодні поранено двох українських військовослужбовців – штаб ООС

Поранених шпиталізували
Фото: Командування медичних сил Збройних сил України / Facebook

21 липня станом на 17.00 бойовики на Донбасі тричі обстрілювали позиції Збройних сил України, зазначив штаб операції Об'єднаних сил.

21 липня на Донбасі поранення дістало двоє українських військовослужбовців. Про це у зведенні станом на 17.00 поінформував пресцентр штабу операції Об'єднаних сил (ООС).

"21 липня незаконні збройні формування Російської Федерації три рази порушили режим припинення вогню... За поточну добу внаслідок ворожих обстрілів двоє захисників зі складу Об’єднаних сил отримали поранення. Їх оперативно доставлено до медичних закладів", – ідеться в повідомленні.

За даними пресцентру, бойовики обстрілювали позиції Збройних сил України в районі Новотошківського Луганської області, а також біля Павлополя і Гнутового в Донецькій області.

"У відповідь на злочинні дії російських найманців наші воїни відкривали прицільний вогонь по опорних пунктах противника. Завдяки рішучості та влучності українських оборонців загарбники припинили свою активність. Втрати окупантів уточнюються", – розповіли у штабі ООС.

2014 року, відразу після анексії Криму, Росія розпочала збройну агресію на сході України. Бойові дії тривають між Збройними силами України з одного боку та російською армією і підтримуваними Росією бойовиками, які контролюють частину Донецької та Луганської областей, – з іншого. Офіційно РФ не визнає свого вторгнення в Україну, незважаючи на надані Україною факти і докази.