На Донбасі двоє військовослужбовців операції Об'єднаних сил загинули у ДТП

Українські військовослужбовці загинули у ДТП
Фото: Операція об'єднаних сил / Joint Forces Operation

Упродовж доби на Донбасі бойовики 25 разів обстріляли позиції українських військових. Забороненої зброї не застосовували.

Протягом минулої доби в зоні проведення операції Об'єднаних сил бойовики 25 разів відкривали вогонь по позиціях Збройних сил України. Двоє військовослужбовців загинули, ще один дістав поранення, повідомили у прес-центрі штабу ООС.

Бойовики не застосовували забороненого Мінськими домовленостями озброєння.

Незаконні збройні формування обстрілювали позиції українських військових у районах населених пунктів Кримське, Золоте, Луганське, Світлодарськ, Майорськ, Південне, Верхньоторецьке, Красногорівка, Мар'їнка, Павлопіль, Гнутове, Водяне та Лебединське.

"Учора близько 18.00 внаслідок дорожньо-транспортної пригоди загинуло двоє військовослужбовців Об'єднаних сил", – повідомили у штабі.

Від початку доби бойовики з гранатометів, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї один раз обстріляли позиції Об'єднаних сил поблизу Водяного.

За даними української розвідки, протягом доби двох бойовиків знищено і ще п'ятьох поранено.

Збройний конфлікт у Донецькій і Луганській областях між українською армією і проросійськими бойовиками почався у квітні 2014 року.

Із 29 серпня у зв'язку зі стартом навчального року на Донбасі розпочалося нове перемир'я, але бойовики його не дотримуються. Попередні спроби налагодити режим припинення вогню також зазнавали невдачі.