Пункти пропуску на лінії розмежування на Донбасі переходять на зимовий графік роботи

КПВВ працюватимуть із 8.00 до 17.00
Фото: dpsu.gov.ua

Із 1 грудня контрольно-пропускні пункти в'їзду-виїзду в районі проведення операції Об'єднаних сил на Донбасі працюватимуть щоденно з 8.00 до 17.00.

Усі контрольні пункти в'їзду-виїзду в районі проведення операції Об'єднаних сил на Донбасі переходять на зимовий графік роботи. Про це повідомляє пресцентр штабу ООС на своїй сторінці у Facebook.

"Відповідно до наказу командувача ОС, усі контрольні пункти в'їзду-виїзду на лінії розмежування в районі проведення операції Об'єднаних сил із 1 грудня 2019 року переходять на графік зимового періоду. Контрольно-перевірочні заходи та пропуск осіб і транспортних засобів через лінію розмежування буде здійснюватися щоденно з 8.00 до 17.00. Командування ОС звертається до громадян із проханням урахувати цю інформацію при плануванні своїх поїздок", – ідеться в повідомленні.

У штабі додали, що за осінній період роботи КПВВ лінію розмежування перетнуло понад 3,2 млн осіб і 389 тис. транспортних засобів.

У 2014 році, відразу після анексії Криму, на сході України Росія почала збройну агресію. Бойові дії відбуваються між Збройними силами України з одного боку та російською армією і підтримуваними Росією бойовиками, які контролюють частину Донецької та Луганської областей, з іншого. Офіційно РФ не визнає свого вторгнення в Україну, незважаючи на оприлюднені Україною факти й докази.

У Луганській області діє два пункти пропуску – "Станиця Луганська" та "Золоте". У Донецькій області чотири КПВВ – "Гнутове", "Новотроїцьке", "Майорське" та "Мар'їнка".

Улітку КПВВ працюють у режимі з 6.00 до 20.00.