Співвласник АТБ, мільярдер Буткевич: Нас називали сепаратистами. А ми в цей час тихенько допомагали нашим військовим і людям в окупації

Компанія АТБ багато років утримує дитячий будинок, розповів Буткевич
Фото: Ростислав Гордон / Gordonua.com

Український бізнесмен Геннадій Буткевич в інтерв'ю засновнику видання "ГОРДОН", журналісту Дмитрові Гордону висловив думку, що якщо "буде добре Україні  буде добре" і йому.

Співвласник "АТБ-Маркету", український бізнесмен Геннадій Буткевич заявив в інтерв'ю засновнику видання "ГОРДОН", журналісту Дмитрові Гордону, що його компанія допомагає українським військовим на Донбасі.

"В АТО передаємо грошенята, у Крим... І як про нас не писали, що ми – сепаратисти... Хотіли скомпрометувати. Навіть хотіли націоналізувати компанію. Але ми в цей час тихенько допомагали нашим людям, які там перебувають. І військовим", – розповів він.

На думку Буткевича, якщо "буде добре Україні – буде добре" і йому.

Він додав, що його компанія АТБ багато років утримує дитячий будинок.

"Ну не повністю, але велику участь беремо", – зазначив він.

Співвласник АТБ, мільярдер Буткевич: Із міліції я пішов, тому що надійшла пропозиція від Тимошенко і Пінчука, від якої неможливо відмовитися. Читайте повний текст інтерв'ю

У 2014 році, відразу після анексії Криму, на сході України Росія розпочала збройну агресію. Бойові дії відбуваються між Об'єднаними силами України з одного боку та російською армією і підтримуваними Росією бойовиками, які контролюють частину Донецької та Луганської областей, – з іншого. Офіційно РФ не визнає свого вторгнення в Україну, незважаючи на факти й докази, які демонструє українська сторона.

Буткевич говорив, що в анексованому Криму та на окупованій частині Донбасу у нього залишилися 152 магазини. Їхня загальна вартість із товаром становить приблизно $300 млн.