Стан постраждалих мирних мешканців під час мінометного обстрілу Мар'їнки – середньо-тяжкий – Аброськін

Чоловік і жінка дістали поранення ніг
Фото: Прес-центр штабу АТО / Facebook

Унаслідок мінометного обстрілу житлових кварталів Мар'їнки поранення ніг дістало двоє місцевих мешканців: жінка та чоловік, які проживають на вул. Жовтневій, повідомив начальник Головного управління Національної поліції в Донецькій області В'ячеслав Аброськін.

Стан двох мирних мешканців, які постраждали внаслідок нічного мінометного обстрілу бойовиками "ДНР" житлових кварталів Мар'їнки, середньої тяжкості. Про це повідомив начальник Головного управління Національної поліції у Донецькій області В'ячеслав Аброськін у Facebook.

За його словами, поранення ніг дістало двоє місцевих мешканців: жінка 1962 року народження та чоловік 1964 року народження, які проживають на вул. Жовтневій.

"Наразі госпіталізовані у травматологічне відділення Курахівської лікарні. Стан середньо-тяжкий", – зазначив він.

На місці працює слідчо-оперативна група Мар'їнського відділку поліції.

Прес-служба штабу антитерористичної операції у Facebook уточнила, що в чоловіка відкритий перелом гомілки, осколкові поранення стегна та травматичний шок 2-го ступеня. У жінки – відкритий перелом стегна й осколкові поранення.

У ніч із 9 на 10 червня бойовики "ДНР" відкрили вогонь по житлових кварталах Мар'їнки, повідомила українська сторона у Спільному центрі з контролю та координації.

Мар'їнка розташована на лінії зіткнення, за 35 км від окупованого бойовиками Донецька.

Збройний конфлікт на сході України почався у квітні 2014 року. Бойові дії відбуваються між Збройними силами України та проросійськими бойовиками, які контролюють частину Донецької і Луганської областей.