Україна запросила іноземців спостерігати за військовими навчаннями Rapid Trident 2017

Робота іноземців на Rapid Trident 2017 триватиме до 22 вересня
mil.gov.ua

За українсько-американськими навчаннями Rapid Trident 2017 спостерігатимуть представники Білорусі, Польщі, Румунії, Словаччини та Угорщини, заявили в Генштабі ЗСУ.

Україна на добровільній основі запросила іноземних експертів для спостереження за активною фазою українсько-американських навчань із залученням військ Rapid Trident 2017, які проходять у Львівській області. Про це повідомив у Facebook Генеральний штаб Збройних сил України.

"Наразі до пункту в'їзду-виїзду Львів прибуло вісім представників від держав, яким були надіслані відповідні запрошення – від Білорусі (2), Польщі (1), Румунії (1), Словаччини (2) та Угорщини (2)", – ідеться в повідомленні.

Робота іноземних фахівців на території України в межах місії спостереження за військовою діяльністю триватиме до 22 вересня.

Rapid Trident 2017 стартували 11 вересня. У навчаннях бере участь 2110 військовослужбовців із 15 країн: України, США, Канади, Болгарії, Грузії, Естонії, Італії, Латвії, Литви, Молдови, Норвегії, Польщі, Румунії, Туреччини та Великобританії.

Також до навчань залучають 96 бойових броньованих машин, чотири одиниці артилерії та два бойові вертольоти.