200 вагнерівців за три дні. Генштаб ЗСУ повідомив про втрати окупантів на бахмутському напрямку

Противник зазнає тяжких втрат, зазначили в Генштабі ЗСУ
Фото: ЕРА

У районі окупованої Горлівки Донецької області російські загарбники зібрали тіла вбитих найманців приватної військової компанії (ПВК) "Вагнер". Про це 26 лютого поінформував у Facebook Генеральний штаб Збройних сил України.

"Противник продовжує зазнавати значних втрат. Так, у районі Горлівки Донецької області 23 лютого проведено виїзну експертизу без офіційного оформлення над приблизно 200 тілами загиблих найманців так званої ПВК "Вагнер". Окупанти були ліквідовані у період із 20-го до 22 лютого на бахмутському напрямку", – ідеться у повідомленні.

Українські військові зазначили, що після завершення експертизи тіла ліквідованих загарбників доправили у напрямку російського міста Новошахтинськ.

"Разом із тим до місцевого моргу міської лікарні №2 міста Горлівка в період із 22-го до 24 лютого з району Верхньоторецького було доставлено до 30 тіл загиблих військовослужбовців російських окупаційних військ, які були призвані по мобілізації з тимчасово окупованих територій Донецької області та Російської Федерації", – пояснили у Генштабі ЗСУ.

За його даними, авіація сил оборони України за добу завдала чотирьох ударів по районах зосередження особового складу та військової техніки окупантів.

Війна Росії проти України. Головне (оновлюється)

Контекст:

Втрати російських окупантів із 24 лютого 2022 року до 19 лютого 2023 року, за даними Генштабу ЗСУ, сягнули приблизно 148 130 представників особового складу противника.