50 снарядів по будинках, школі та дитячому садку. Наслідки обстрілу Нікополя показав голова районної адміністрації

По Нікополю вдарили "Градами" і ракетами
Фото: Євген Євтушенко. Нікопольська РВА. Офіційний. / Telegram
Уночі Нікополь Дніпропетровської області двічі обстріляли з реактивних систем залпового вогню, 31 липня вранці Нікопольський район атакували крилатими ракетами. Про це повідомив голова Нікопольської районної військової адміністрації Євген Євтушенко.

Голова обласної військової адміністрації Валентин Резніченко уточнював, що по Нікопольському району вночі двічі вдарили із "Градів", постраждав чоловік.

"Приблизно 50 реактивних боєприпасів упали на об'єкти інфраструктури, приватні будівлі, школу та дитячий садок. Пошкоджено комунікації", – написав Євтушенко.

Офіс президента уточнив, що в місті обстрілом із "Градів" пошкоджено 22 приватні будинки, сім багатоповерхівок, кілька міських закладів. На місцевому автопідприємстві згоріло два автобуси. Про це повідомили у зведенні про ситуацію в регіонах, розісланому ЗМІ, зокрема виданню "ГОРДОН".

За інформацією Євтушенка, загиблих немає. Масштаби руйнувань після ракетного удару уточнюють. Чиновник опублікував фото наслідків обстрілів.

Війна Росії проти України. Головне (оновлюється)

Контекст:

Росія почала повномасштабне вторгнення в Україну 24 лютого.

Дніпропетровська область майже щодня зазнає обстрілів із боку військ РФ.

Російські окупанти із середини липня системно обстрілюють Нікополь та Нікопольський район із боку Енергодара, повідомляв голова РВА Євген Євтушенко. Він запропонував жителям Нікополя тимчасово покинути місто через регулярні обстріли.