Кількість загиблих унаслідок атаки на житловий будинок у Києві зросла до трьох, є поранені – Тимошенко

Із-під завалів будинку врятували 19 людей
Фото: ТИМОШЕНКО Офіс президента / Telegram
Унаслідок атаки дронів-камікадзе на житловий будинок у Шевченківському районі Києва загинуло троє людей. Про це повідомив у Telegram заступник глави Офісу президента Кирило Тимошенко.

"Київ. Станом на зараз кількість людей, що загинули внаслідок нальоту дронів-камікадзе на житловий будинок, збільшилася до трьох. Урятовано 19 осіб. Роботи тривають", – написав він.

Раніше було відомо про двох загиблих. Тимошенко повідомляв також, що четверо осіб постраждали.

Контекст:

Уранці 17 жовтня, за тиждень після масованого обстрілу України 10 жовтня, Росія здійснила нову атаку на столицю. Окрім того, під ударами РФ уночі й уранці 17 жовтня опинилися Дніпропетровська, Сумська, Одеська області й Запоріжжя.

За даними прем'єр-міністра Дениса Шмигаля, окупанти атакували енергетичну інфраструктуру у трьох регіонах. У столиці зафіксовано п'ять ударів дронами, пошкоджено енергетичні об'єкти й житловий будинок.

Мер Києва Віталій Кличко показав уламок іранського дрону-камікадзе, яким уранці 17 жовтня росіяни атакували столицю. На дроні видно напис "Герань-2". Загалом, за інформацією Кличка, окупанти випустили по Києву 28 дронів, але більшість збили засоби ППО.