Кількість загиблих унаслідок атаки РФ по Києву зросла до чотирьох

РФ атакувала Київ іранськими дронами
Фото: Національна поліція України / Telegram
Рятувальники в Києві виявили тіло четвертого загиблого під завалами будинку, атакованого російським дроном-камікадзе. Про це мер столиці Віталій Кличко повідомив у Telegram.

"Уже четверо загиблих під завалами будинку в Шевченківському районі столиці, у який влучив російський дрон-терорист. Рятувальники виявили й дістали ще одне тіло – загиблого чоловіка. Пошуково-рятувальні роботи тривають. Під завалами ще можуть бути люди", – поінформував Кличко.

Він повідомив, що трьох постраждалих госпіталізовано, серед них – двоє рятувальників.

Раніше було відомо про трьох загиблих. Серед жертв – сімейна пара, яка чекала на дитину.

Війна Росії проти України. Головне (оновлюється)

Контекст:

Уранці 17 жовтня, за тиждень після масованого обстрілу України 10 жовтня, Росія здійснила нову атаку на столицю. Окрім того, під ударами РФ уночі й уранці 17 жовтня опинилися Дніпропетровська, Сумська, Одеська області та Запоріжжя.

За даними прем'єр-міністра Дениса Шмигаля, окупанти атакували енергетичну інфраструктуру у трьох регіонах. У столиці зафіксовано п'ять ударів дронами, пошкоджено енергетичні об'єкти й житловий будинок.

Кличко показав уламок іранського дрона-камікадзе, яким уранці 17 жовтня росіяни атакували столицю. На дроні видно напис "Герань-2" (так РФ маркує закуплені в Ірану Shahed-136). Усього, за інформацією Кличка, окупанти випустили по Києву 28 дронів, але більшість збили засоби ППО.