"До чого цей парад? Ганебно це все. Дебілізм повний". СБУ перехопила нову розмову окупанта із сім'єю

У Росії сьогодні святкують День Перемоги
Скріншот: Euronews по-русски / YouTube
Російські громадяни не розуміють, навіщо у розпал війни в Росії влаштовують святковий парад. Про це свідчить нове перехоплення СБУ розмови окупанта з його матір'ю, опубліковане у Telegram.

"До чого цей парад, нахрін він потрібен? Просто ганебно це все, боляче на душі. Ну чомусь він вирішив провести його. У всіх настрою немає... Дебілізм повний. Ну взагалі у людей настрій поганий у всіх. Усі якісь пониклі ходять, сумні. Ну, більшість людей. Вони розуміють, що і з роботою туго зараз настало, із цими санкціями. Коротше, херня сама. Ціни такі здоровенні", – каже мати військового.

Водночас мати окупанта щиро вірить, що українців треба знищувати.

"Смажите шашлики, так? Ну із цих "хохляцьких" робіть шашлики! Бийте цих гадів на шашлик. Я їх ненавидіти почала після всього, що вони роблять, гади", – каже вона синові.

Війна Росії проти України. Головне (оновлюється)

Контекст:

9 травня у Росії святкують День Перемоги, у багатьох містах проводять паради. На параді у Москві виступив президент РФ Володимир Путін, у своїй промові він назвав напад РФ на Україну "запобіжною відсіччю агресії".

Водночас повітряну частину параду у російській столиці скасували. За офіційною версією – через погоду, але ЗМІ пишуть, що реальна причина – поломка спеціального борту Путіна Іл-80 (Maxdome), відомого як літак "Судного дня". Із нього глава Кремля зможе керувати країною у разі ядерної війни.