Доба на Донбасі. Дев'ять порушень режиму припинення вогню

На Донбасі діє чергове перемир'я
Фото: Операція об'єднаних сил / Joint Forces Operation / Facebook

Протягом минулої доби в зоні проведення операції Об'єднаних сил на Донбасі п'ятьох бойовиків було знищено, одного поранено, повідомляє штаб ООС.

Протягом минулої доби на Донбасі бойовики незаконних збройних формувань дев'ять разів порушили режим припинення вогню. Про це на своїй сторінці у Facebook повідомляє прес-центр штабу операції Об'єднаних сил.

У смузі дій оперативно-тактичної групи "Схід" бойовики обстрілювали позиції українських військовослужбовців у районі Водяного, Гнутового, Чермалика, Павлополя і Мар'їнки.

Також представники незаконних збройних формувань вели вогонь із мінометів калібру 120 мм поблизу Кримського в смузі дій оперативно-тактичного угруповання "Північ", ідеться в повідомленні.

За даними української розвідки, протягом минулої доби п'ятьох бойовиків знищено, одного поранено.

Збройний конфлікт на сході України почався у квітні 2014 року. Бойові дії відбуваються між Збройними силами України і проросійськими бойовиками, які контролюють частину Донецької та Луганської областей.

У зоні конфлікту періодично оголошують перемир'я. Останнє, за результатами переговорів у Мінську, почалося з 00.00 29 грудня за київським часом.