Дрони, мобільні лазні, автомобілі. Міжрегіональний координаційний гуманітарний штаб спрямував велику партію допомоги для військових

Бійцям передали дрони та іншу допомогу
Фото: Volodymyr Groysman / Facebook

Міжрегіональний координаційний гуманітарний штаб зібрав тонни допомоги, яка попрямує до захисників. Про це повідомив керівник штабу, експрем’єр-міністр України Володимир Гройсман, пише видання "Моя Вінниця".

Зокрема, для передання підготували 150 безпілотників Mavic, 50 FPV-дронів, 70 тис. хімічних грілок, 18 зарядних станцій Bandera Рower, п'ять мобільних лазень, два автобуси, 15 пошукових прожекторів, 60 термосів, також буржуйки, ліки, продукти, побутову хімію.

Міжрегіональний координаційний гуманітарний штаб згуртував громади й підприємців, які також долучилися до формування цієї допомоги.

Передання в організації присвятили Дню ЗСУ. У штабі наголошують, що підтримка Збройних сил є пріоритетом, на який спрямовано всі зусилля щодня. 

Гройсман у Facebook пообіцяв, що допомогу надаватимуть і далі.

Контекст:

Міжрегіональний координаційний гуманітарний штаб створили у відповідь на виклики повномасштабної війни голови Вінницької міськради та облради Сергій Моргунов і Вячеслав Соколовий. Очолив МКГШ Гройсман.