ДТЕК за три дні повернула світло 25 тис. сімей, які залишилися без електрики через обстріли

У деяких населених пунктах, наближених до зони бойових дій, фахівці повертали світло вже десятки разів і далі це роблять знову
Фото: dtek.com

Із 23-го до 25 листопада фахівці ДТЕК повернули світло майже 25 тис. сімей у 60 населених пунктах Донецької і Дніпропетровської областей, які постійно потерпають від ворожих обстрілів. Про це йдеться в повідомленні ДТЕК.

"На території Донеччини тривають важкі бої. Попри постійні обстріли регіону, за останні чотири доби енергетики повернули електрику 23,2 тис. родин у Донецькій області,  жителі якої постійно страждають від наслідків ворожих обстрілів", – зазначили у пресслужбі.

У ДТЕК повідомили, що від частих обстрілів потерпає і південь Дніпропетровської області, вони постійно пошкоджують мережі та обладнання. Енергетики ДТЕК відновили світло для 1,6 тис. жителів Дніпропетровської області, яких було знеструмлено внаслідок ворожих атак.

У деяких населених пунктах, наближених до зони бойових дій, фахівці повертали світло вже десятки разів і далі це роблять знову.

Контекст:

У жовтні енергетики ДТЕК відновили електропостачання в домівки 337 тис. сімей, які постраждали через обстріли в Донецькій, Дніпропетровській та Одеській областях.