Дві ракети, "Гради" та "Урагани". Голова Дніпропетровської ОВА розповів про нічні російські обстріли області

Унаслідок російських обстрілів пошкоджено будинки
Фото: Валентин Резніченко / Дніпропетровська ОДА (ОВА) / Telegram
У ніч проти 24 серпня російські війська знову обстрілювали Дніпропетровську область. Про це повідомив у Telegram голова обласної військової адміністрації Валентин Резніченко.

За його словами, ніч була "суцільною повітряною тривогою", окупанти стріляли ракетами, а також із реактивних систем залпового вогню "Град" та "Ураган".

"Російська армія накрила вогнем три райони – Дніпровський, Нікопольський та Криворізький. У Дніпровський район прилетіли дві ворожі ракети Х-22. Вибух спричинив пожежу. Вогнеборці полум'я приборкали. Інформація щодо загиблих та постраждалих з'ясовується", – ідеться в повідомленні.

Нікопольський район війська РФ чотири рази обстріляли з важкої артилерії та "Градів".

"У Марганці постраждала родина. Чоловік та дружина отримали медичну допомогу й лікуються вдома. У місті два будинки зруйновані, понад 10 – пошкоджені. На Нікополь росіяни скерували 20 снарядів. Є руйнування житла. Люди не постраждали. У Червоногригорівській громаді один будинок знищений, декілька понівечені. Люди не ушкоджені", – заявив Резніченко.

Він також повідомив, що у Криворізькому районі російські "Урагани" обстріляли Карпівську та Широківську громади. У селі Кошове перебито лінію електропередач.

Війна Росії проти України. Головне (оновлюється)

Контекст:

Російські окупанти неодноразово обстрілювали Дніпропетровську область від початку повномасштабного вторгнення в Україну 24 лютого.