Енергетики ДТЕК разом із ЗСУ повернули світло для 2,3 тис. сімей Донецької області

Енергетики беруться до робіт, щойно дістають дозвіл на проведення робіт від Збройних сил України
Фото: dtek.com

9 вересня енергетики ДТЕК Ріната Ахметова разом із військовими ЗСУ повернули світло для понад 2,3 тис. сімей у 13 населених пунктах Донецької області. Про це йдеться в повідомленні компанії.

"9 вересня енергетики провели ремонти мереж та відновили їхню роботу для 2,3 тис. сімей у 13 населених пунктах, які залишилися без світла внаслідок обстрілів Донецької області. Роботи проводили в Покровському, Бахмутському та Краматорському районах", – повідомили в компанії.

Найскладнішими напрямками в Донецькій області залишаються слов'янський, авдіївський, мар'їнський, торецький, бахмутський. Енергетики беруться до робіт у цих районах, щойно дістають дозвіл на проведення робіт від Збройних сил України.

За серпень енергетикам вдалося повернути електропостачання більше ніж 344 тис. сімей у 588 населених пунктах. З них більша частина – у Донецькій області, де відновили світло понад 270 тис. сімей у 413 населених пунктах.

Війна Росії проти України. Головне (оновлюється)

Контекст:

Компанії ДТЕК, "Укренерго", "Центренерго" та "Укрзалізниця" запустили проєкт "Герої енергетичного фронту", у межах якого зібрано та опубліковано історії енергетиків, які й далі працюють в умовах війни.