Енергетики ДТЕК разом із ЗСУ повернули світло ще для 9 тис. сімей

Енергетики ДТЕК обіцяють повернути всім світло, щойно дістануть дозвіл на виконання робіт від ЗСУ та ДСНС
Фото: grids.dtek.com
Минулої доби енергетики компанії ДТЕК Ріната Ахметова відновили електропостачання для 9 тис. сімей у 12 населених пунктах Донецької та Дніпропетровської областей, що залишилися без світла через обстріли російських окупантів. Про це йдеться в повідомленнях компанії.

"Незважаючи на щільні обстріли, енергетикам вдалося відремонтувати електромережі в п'яти населених пунктах у Покровському, Бахмутському, Краматорському районах Донбасу. Завдяки цьому знову зі світлом – 2916 сімей області", – повідомили в компанії.

Минулої доби енергетикам вдалося відновити електропостачання в семи населених пунктах Дніпропетровської області, знеструмлених напередодні.

"Зі світлом – 5331 сім'я в Нікопольському та Покровському районах. Аварійні бригади оперативно провели роботу з відновлення інфраструктури електромереж, щойно дістали дозвіл на ремонт від ДСНС та ЗСУ", – повідомили в енергокомпанії.

Станом на 25 вересня активні обстріли області триває, без світла залишається ще приблизно 10 тис. сімей домогосподарств Дніпропетровської області. Енергетики обіцяють повернути всім світло, щойно дістануть дозвіл на виконання робіт від ЗСУ та ДСНС, зазначили в компанії.

Війна Росії проти України. Головне (оновлюється)

Контекст:

Компанії ДТЕК, "Укренерго", "Центренерго" та "Укрзалізниця" запустили проєкт "Герої енергетичного фронту", у межах якого зібрано та опубліковано історії енергетиків, які й далі героїчно працюють в умовах війни.