Енергетики ДТЕК разом із ЗСУ повернули світло у 58 тис. будинків Донецької області

Без світла поки що залишається 334 населені пункти Донецької області
Фото: dtek-dem.com.ua

Минулої доби енергетики компанії ДТЕК Ріната Ахметова за підтримки військовослужбовців ЗСУ повернули світло у 58 тис. будинків у Донецькій області. Про це повідомляють у пресслужбі компанії.

Аварійні бригади енергетиків спромоглися відновити електропостачання жителям 40 населених пунктів Донецької області. Знову зі світлом 58 тис. домогосподарств у Бахмутському, Краматорському та Покровському районах.

"Найбільше відновлень – у Бахмутській громаді, де через обстріли значних пошкоджень зазнала інфраструктура електромереж. Тут енергетикам вдалося менш ніж за добу повернути світло до домівок 47 тис. сімей. Вдалося фахівцям енергокомпанії налагодити електропостачання і для 9,3 тис. сімей Торецької громади. Окрім того, енергетики виконали низку ремонтів мереж у Селидівській, Мар'їнській та Костянтинівській громадах", – повідомили у ДТЕК.

Без світла поки що залишається 334 населені пункти Донецької області. Найскладніші напрямки – слов'янський, авдіївський, мар'їнський, торецький, бахмутський.

Війна Росії проти України. Головне (оновлюється)

Контекст:

Компанії ДТЕК, "Укренерго", "Центренерго" й "Укрзалізниця" запустили проєкт "Герої енергетичного фронту", у межах якого зібрано та опубліковано історії енергетиків, які продовжують героїчно працювати в умовах війни.