Енергетики ДТЕК разом із ЗСУ за тиждень повернули світло для 85 тисяч сімей

Без світла поки що залишається 91 населений пункт у Донецькій області та вісім населених пунктів у Дніпропетровській області
Фото: grids.dtek.com

За тиждень із 22-го до 28 серпня енергетики ДТЕК Ріната Ахметова за підтримки ЗСУ повернули світло для понад 85 тисяч сімей, які залишилися без електропостачання через ворожі обстріли в Донецькій і Дніпропетровській областях. Про це йдеться в повідомленні компанії.

Фахівці операторів системи розподілу відновлювали роботу електромереж, пошкоджених унаслідок бойових дій, у 160 населених пунктах Донецької та Дніпропетровської областей.

У Донецькій області фахівці "ДТЕК Донецькі електромережі" змогли повністю чи частково повернути електропостачання до 108 населених пунктів у Краматорському та Бахмутському районах, повідомили в компанії.

Енергетики зазначають: щодня окупанти пошкоджували електромережі в Нікопольському, Синельниківському та Криворізькому районах Дніпропетровської області. Незважаючи на це, за тиждень відновили електропостачання 21 тисячі сімей у 52 населених пунктах.

Без світла поки що залишається 91 населений пункт у Донецькій області та вісім населених пунктів у Дніпропетровській області.

"Енергетики роблять все можливе, щоб якнайшвидше повернути їм світло. Як тільки Збройні сили дозволяють, наші фахівці оперативно відновлюють роботу ліній та підстанцій, які були пошкоджені через бойові дії", – повідомили в у пресслужбі компанії.