Генштаб ЗСУ розповів про втрати окупантів у Херсонській і Запорізькій областях

У Генштабі повідомили, що до лікувальних закладів Старобільська привезли понад 200 поранених російських військових
Фото: EPA
Генштаб Збройних сил України 29 вересня повідомив у Facebook про втрати російських окупантів у Херсонській і Запорізькій областях.

"Ворог продовжує зазнавати втрат. Зокрема, підтверджено ураження зосередження живої сили та військової техніки противника у районі Нової Кубані Херсонської області, що призвело також  до детонації боєприпасів. Втрати ворога уточнюються", – ідеться у повідомленні.

Також у Генштабі поінформували, що, за перевіреною інформацією, внаслідок вогневого ураження у районі Софіївки Бердянського району Запорізької області загинуло приблизно 15 людей, понад 40 поранено.

"Окрім того, в лікувальні заклади міста Старобільськ Луганської області за останні дні доставлено понад 200 поранених загарбників", – повідомили у пресцентрі.

Війна Росії проти України. Головне (оновлюється)

Контекст:

Росія розпочала повномасштабне вторгнення в Україну 24 лютого.

Втрати російських окупантів, за даними Генштабу ЗСУ станом на 29 вересня, становлять приблизно 58 580 військових, 2325 танків, 262 літаки, 224 вертольоти і 15 кораблів та катерів, включно з флагманом Чорноморського флоту Росії ракетним крейсером "Москва".