Кубраков оголосив про міжнародне партнерство We build Ukraine для відновлення України

Кубраков оголосив про старт ініціативи We build Ukraine, яка об'єднає всіх партнерів України в питанні повоєнного відновлення
Фото: Олександр Кубриков / Facebook

Віцепрем'єр з питань відновлення України – міністр із питань розвитку громад, територій та інфраструктури Олександр Кубраков оголосив про ініціативу We build Ukraine. Про це Кубраков написав у Facebook.

"Ми будуємо Україну. Попри війну, щоденні атаки. Будуємо школи, садочки, лікарні, будинки, мости й дороги. Усі разом будуємо головну дорогу – до перемоги. Сьогодні на полях лондонської конференції говорили про спільні зусилля цивілізованого світу щодо підтримки України в інфраструктурному відновленні – We build Ukraine. Це обʼєднання всіх міжнародних партнерів, які долучені або планують долучитися до відновлення України. Це урядові й неурядові організації, фінансові інституції, інвестори, бізнес-об’єднання та окремі представники бізнесу", – написав Кубраков.

Віцепрем'єр запевнив, що українська влада розуміє: участь у відновленні мають забезпечити "прозорими й зрозумілими правилами та якісними інструментами підзвітності".

"Партнери зможуть бачити проєкти відновлення через систему цифрового управління відбудовою DREAM. Це означає контроль усіх етапів реалізації проєктів – від проєктування до аудиту результатів робіт. Ми будуємо свободу", – наголосив Кубраков.