Лепс потрапив до бази "Миротворця"

Лепс не зможе приїхати до України
Фото: Григорий Лепс / Facebook

Волонтери сайта "Миротворець" внесли до бази російського співака Григорія Лепса за його слова про те, що під час воєнного конфлікту в Україні один з одним розбираються українці, а росіяни там не воюють.

Російський співак Григорій Лепс потрапив до бази сайта "Миротворець" за виправдання російської агресії й підтримку російського окупаційного режиму в Криму, йдеться на сайті "Миротворець".

Волонтери сайта нагадали, що у 2014 році в інтерв'ю виданню "Аргументы и факты" Лепс заявив, що у воєнному конфлікті в Україні росіян немає, а українці розбираються один з одним.

"Надія є, що все нормалізується, все забудеться, як страшний сон. І ми будемо жити, як і раніше – дружно, у мирі й злагоді. Та ми й зараз, у принципі, непогано живемо. Ми ж не воюємо з Україною. Це українці між собою там намагаються розібратися. Нехай розбираються", – сказав він.

Сайт волонтерського центру "Миротворець" діє з весни 2014 року. Туди регулярно потрапляють російські артисти.

1 травня 2017 року до його бази потрапив російський співак Діма Білан, а 6 травня волонтери сайта попередили співачку Ларису Доліну, що її можуть повернути до Росії, якщо приїде до України.