В Одеській області внаслідок влучання ракети загинув охоронець складу, якого вважали зниклим безвісти – ОВА

Росіяни вкотре обстріляли Одеську область
Фото: Головне управління ДСНС України в Одеській області / Facebook
Охоронець складу в Одеській області, у який влучила російська ракета в ніч проти 8 травня, загинув, поінформував у Telegram речник Одеської обласної військової адміністрації Сергій Братчук.

Про це він написав, коментуючи повідомлення Одеської районної військової адміністрації, у якому йшлося, що внаслідок влучання ракети типу Х-22 в один зі складів логістичної інфраструктури на території Одеського району було поранено трьох людей, одного вважають зниклим безвісти.

"Охоронець складу, де було влучання ворожої ракети, загинув. Його тіло знайшли під руїнами", – написав Братчук.

Війна Росії проти України. Головне (оновлюється)

Контекст:

У ніч проти 8 травня росіяни атакували територію України, застосувавши іранські ударні БПЛА Shahed. За даними Генштабу ЗСУ, усі 35 дронів знищили сили оборони. Також протягом доби окупанти завдали по Україні 77 ракетних і авіаударів.

У командуванні Повітряних сил ЗСУ повідомляли, що приблизно опівночі російські окупанти атакували Одеську область із бомбардувальників дальньої авіації Ту-22М3. Вони здійснили вісім пусків із тимчасово окупованого Криму, частина ракет не досягла цілей, ідеться в релізі. Ракети типу Х-22 ворог скерував на склад одного із продовольчих підприємств і рекреаційну зону на чорноморському узбережжі, уточнювали в оперативному командуванні "Південь".