Окупанти обстріляли Дніпропетровську область, один мирний житель у тяжкому стані – ОВА

Ворог обстріляв Нікопольський та Криворізький райони Дніпропетровської області
Фото: Валентин Резніченко / Дніпропетровська ОДА (ОВА) / Telegram

Російські окупанти обстріляли два райони Дніпропетровської області. Про це в Telegram 1 вересня повідомив голова обласної військової адміністрації Валентин Резніченко.

"Ніч та ранок знову неспокійні… Ворог обстріляв Нікопольський та Криворізький райони. Нікопольський район російські війська атакували чотири рази – стріляли по чотирьох громадах. По Нікополю та Червоногригорівській громаді били російські "Гради". У Червоногригорівці ворог поцілив по центру селища. Попередньо поранена одна людина. Це 70-річний чоловік. Він у лікарні у важкому стані", – написав Резніченко.

За його даними, у селищі пошкоджено 12 будинків, ліцей, селищну раду. Снаряди також зачепили лінії електропередавання.

У Нікополі обійшлося без руйнувань та постраждалих.

"По Мирівській та Марганецькій громадах гатила ворожа важка артилерія. Є руйнації, люди цілі. У Марганецькій громаді виведена з ладу лінія електропередач. 3 тис. сімей лишилися без світла. Половину з них електрики уже підключили. Роботи тривають", – наголосив голова ОВА.

У Криворізькому районі росіяни вкотре вдарили по Зеленодольській громаді. Пошкоджено господарські споруди. Люди не постраждали.

Війна Росії проти України. Головне (оновлюється)

Контекст:

Російські окупанти неодноразово обстрілювали Дніпропетровську область від початку повномасштабного вторгнення в Україну 24 лютого.