Окупанти розуміють, що живими з України не повернуться, і планують втечі – перехоплення української розвідки

Втрати окупантів обчислюються десятками тисяч людей і тисячами одиниць техніки
Фото: ЕРА

Російські окупанти вважають, що живими вони з України не повернуться. Аудіоперехоплення про це опублікувало 11 червня у Facebook Головне управління розвідки Міністерства оборони України.

Українські розвідники надали запис розмови з матір'ю одного з російських військових, підрозділ якого дислокується в Харківській області.

Він каже, що російських військових значно менше, ніж українських, проти яких їх кидають.

"У бій відправляють. [...] Ми вже всі змирилися: якщо туди поїдемо, то ми звідти не вийдемо. 1000 людей чи 30 людей. Їм просто немає сенсу нас звідти виводити. І підполковника нашого... Тому що все спливе, що вони тут робили. Як вони тут робили, куди вони стріляли", – каже окупант.

За його словами, "всіх давно продали", і "дорогу продали", і тому він збирається піти і "просто тупо піти по лісах". Він упевнений, що "в тайзі не знайдуть".

Війна Росії проти України. Головне (оновлюється)

Контекст:

За даними Генштабу Збройних сил України, від 24 лютого до 11 червня російська армія втратила в Україні понад 32 тис. представників особового складу, тисячі танків та іншої бронетехніки, сотні літаків і гелікоптерів та іншу бойову і військову техніку, включно з кораблями.