Окупанти скаржаться, що в них багато відмовників, а з Криму взагалі нікого немає – перехоплення української розвідки

Окупант заявив, що їхня "шваль" втекла після перших двох обстрілів"
Фото: EPA

У російській армії багато хто відмовляється воювати проти України. Про це свідчить перехоплення телефонної розмови бойовика, який воює на боці Росії у терористичній організації "ДНР", запис опублікувало 13 серпня в Fаcebook Головне управління розвідки Міністерства оборони України.

"Військовий, знаходячись у Харківській області, розповідає про стан набору в їхні збройні сили, відмічаючи те, що після зняття обмежень на відбір до лав збройних сил РФ туди почала надходити лише одна "шваль", – ідеться в повідомленні.

Українська військова розвідка звертає увагу, що під час обговорення географії прибулих окупантів впадає в око "відсутність людей із Криму".

"Відмовників вал просто. [...] Ця вся шваль втекла після перших двох обстрілів. Зараз тут залишилися самі ветерани і [...] 20-річні, 25-річні, які ось фільмів передивилися. Пропаганда працює", – пояснив співрозмовнику бойовик.

Війна Росії проти України. Головне (оновлюється)

Контекст:

Росія розпочала повномасштабну війну проти України 24 лютого.

Станом на 13 серпня, за даними Генерального штабу Збройних сил України, російські війська втратили вбитими майже 43,4 тис. представників особового складу.