Окупанти вдарили ракетами по Одеській області, є поранені серед місцевих жителів

Росіяни атакували пошкоджений міст через Дністровський лиман, але влучили по туристичному об'єкту
Фото: Новости Одесса Украина война / Telegram
Російські окупанти завдали ракетного удару по Одеській області з літаків стратегічної авіації. Про це поінформувала Одеська міськрада з посиланням на інформацію від оперативного командування ЗСУ "Південь".

"Уражено об'єкт туристичної інфраструктури, зруйновані будівлі, спалахнула пожежа. На місці працюють рятувальники та слідчо-оперативна група", – указано в повідомленні.

За попередньою інформацією, постраждало двоє дорослих і важко поранено маленьку дитину. Дані уточнюють.

"Ворог продовжує атакувати пошкоджений і непрацюючий міст через Дністровський лиман. Але влучає в мирних мешканців", – наголосили в міськраді.

Війна Росії проти України. Головне (оновлюється)

Контекст:

Уперше окупанти атакували міст через Дністровський лиман 26 квітня. За словами голови Одеської ОВА Максима Марченка, російські військові завдали удару по регіону трьома ракетами одна влучила в міст, друга впала поруч із мостом, третя у воду, постраждалих не було. Через пошкодження міст було перекрито. 27 квітня окупанти завдали повторного ракетного удару по мосту, 2 травня вони знову його атакували.

10 травня російські військові завдали четвертого ракетного удару по вже пошкодженому мосту через Дністровський лиман в Одеській області.

На думку Марченка, РФ, завдаючи ударів по мосту, намагається відрізати частину Одеської області.