"Пацанів дох..я по...башило наших. 25 900 загиблих". СБУ опублікувала перехоплення розмови окупантів про втрати

За даними Генштабу ЗСУ, в Україні загинуло приблизно 22,4 тис. російських окупантів
Фото: Служба безпеки України / Facebook
Служба безпеки України 27 квітня у Facebook опублікувала перехоплення розмови солдата російської окупаційної армії зі своїм знайомим, вони обговорюють свої втрати.

"Пацанів дох...я по...башило наших, п...здець дох...я. Офіційно це одне, а я тобі скажу: 25 900 загиблих. Це, бл..дь, за два місяці", – розповів окупант.

Він розказав про смерть командира бригади.

"Комбригу просто в живіт прилетіло. Кишки йому зібрали назад у живіт, вертушкою відправили. Він уже з усіма прощався. Вивезли в Росію, коротше, а там уже серце не витримало", – повідомив чоловік.

У спецслужбі наголосили, що керівництво РФ занижує втрати на війні в Україні.

Війна Росії проти України. Головне (оновлюється)

Контекст:

"Медіазона" проаналізувала дані понад 1700 загиблих в Україні окупантів, серед них не менше ніж 500 десантників, морських піхотинців та спецпризначенців. Видання написало, що міноборони РФ повідомляло про втрати у війні проти України двічі: 2-го і 25 березня – і називало цифри 498 та 1351 особа. Держдепартамент США наприкінці березня оцінив втрати РФ у 10 тис. осіб.

Втрати серед особового складу російських окупантів станом на 27 квітня сягають приблизно 22,4 тис. Про це повідомив пресцентр Генштабу Збройних сил України.